Wordfeud Woordgenerator

Of kies een letter voor de woordenlijst:

woordenboek wordfeud

Wordfeud Woorden

Dat de acceptatie van Wordfeud Woorden nog wel eens wil veranderen is een ding dat zeker is. Zo ook in 2014 komen we verschillende woorden tegen die plots niet meer worden geaccepteerd door Wordfeud. Om jullie altijd te kunnen voorzien van de beste woorden uit onze Wordfeud Generator probeert het team van Wordfeudwoorden kort op de veranderingen te zitten.

Enkele woorden die in deze ronde zijn verwijderd zijn: 'Disc' 'Lego' 'Yas' 'Soliede' 'Cenote' 'Obtect'.

Heb je nog geen Wordfeud, download het dan hier voor iPhone, Android, iPad of voor je Computer.

Wordfeud Download

PC Wordfeud


wordfeud helper

Woorden met een Q | Woorden met een Y

Op zoek naar woorden met een Q, of woorden met een Y? Gebruik de Wordfeud generator. Deze Wordfeud Helper maakt van jouw letters alle mogelijke Wordfeud Woorden.

Voer de 7 letters linksboven in onze Wordfeud generator in en deze laat je direct alle mogelijke wordfeud woorden zien van de letters die je hebt! De woorden worden ook met een wordfeud score aangegeven zodat je kunt zien welke woorden de meeste punten geven.

Daarnaast heeft het team van Wordfeudwoorden een Wordfeud woordenlijst opgesteld met de meest gebruikte woorden met een Q, woorden met een C, woorden met een X en woorden met een Y. Bekijk deze handige Wordfeud woorden en voeg ze toe aan je woordenboek.

Wordfeud Woordenlijst


wordfeud windows phone

Wordfeud voor Windows Phone is beschikbaar!

Dat is goed nieuws voor de Wordfeud liefhebber dat met een Windows Phone rondloopt. Er zijn maar een paar kleine aanpassingen gedaan t.o.v. Iphone of Android toestellen. De leukste verandering is wellicht dat Wordfeud voor Windows Phone gebruik maakt van 'Live Tiles'. dat wil zeggen dat je op het scherm het aantal wachtende games ziet en ongelezen chat berichten. Daarachter is de profielfoto van de tegenstander te ziet en een kort overzicht van de laatste zet. Wordfeud voor Windows Phone Kun je HIER downloaden!

Wordfeud voor Blackberry en Wordfeud voor Symbian is nog steeds niet beschikbaar. Deze gebruikers moeten nog even geduldig zijn.

Wat is Wordfeud


q woord qat

Q woorden wordfeud | Qat

Hoewel Qat het meest gebruikte wordfeud woord van 2011 was, wisten de meeste wordfeuders niet wat het q woord betekende. Qat is een plantaardig product met een stimulerende werking(drug). Door de kauwen op de blaadjes van de qatplant werkt het verslavend. Het heeft een oppeppend effect, maar leidt ook tot lichamelijke schade en sociale problemen.

Kunnen we Qat nog neerleggen met wordfeud?

Q woorden worden nog steeds gezien als de meest lastige wordfeud woorden. Hoewel de drug Qat verboden wordt in Nederland, kunnen we het woord Qat nog steeds gebruiken. Zoek je nog meer wordfeud woorden met een Q? Bekijk dan ons wordfeud woordenboek!

Ook voor wordfeud woorden met een Y, woorden met een X of alle andere woorden uit de wordfeud woordenlijst verwijzen we je naar onze wordfeud woordenboek naast de zoekbalk! Vind je de lange woordenlijst niet zo handig, gebruik dan onze wordfeud woorden generator. Deze woorden generator vertelt je binnen enkele seconden welke woorden je kunt maken met de letters die je invoert!

Woorden met een Q


wordfeud woorden

Wordfeud woordenboek krijgt update

05-01-2012: Opnieuw heeft het wordfeud woordenboek een grote update gekregen. Opvallend is het aantal lange woorden die toegevoegd zijn. Ditmaal is de woordenlijst uitgebreid met maar liefst 50.000 15-letter woorden! Daarnaast is er een grote hoeveelheid korte woorden toegevoegd.

De echte wordfeuders zitten niet stil, want ook al in december heeft het wordfeud woordenboek een update gehad. Toen werden er in totaal 16.000 woorden toegevoegd en 470 woorden verwijderd. Het lijkt erop dat de woordenlijst van wordfeud nu op een maandelijkse basis wordt bijgewerkt. Wanneer het nieuwe woordenboek van wordfeud wordt geimplementeerd is nog niet bekend.

Twee Letterwoorden


wordfeud 2011

Terugblik op Wordfeud in 2011

Het jaar 2011 loopt al weer bijna ten einde en zoals de meeste radio en televisie en andere media wordt er dan teruggekeken om het afgelopen jaar. Ook het team van wordfeudwoorden.nl kijkt terug op een jaar waarin de hype Wordfeud helemaal van de grond kwam. Door de grote verslaving zal ook 2012 in het teken staan van Wordfeud en de woordenschat van nederland vergroten! Wij hebben er zin in!

De Beste Wordfeud woorden van 2011:

Qat
Ex
Yen
Qua
Chaos
Ski
Aai
Zwak
Yes
Kroon