Wordfeud Woordgenerator

Of kies een letter voor de woordenlijst:

- Advertentie -
wordfeud tips

Tips voor Wordfeud

Om het spel Wordfeud te winnen zul je meer moeten doen dan simpel wordfeud woorden aanleggen. De fanatieke wordfeud speler doet niet zomaar wat, maar maakt gebruik van verschillende strategieen om de tegenstander af te troeven. Alleen op deze manier haal je hoge wordfeud scores. Het team van Wordfeudwoorden is de online Wordfeud helper. Lees deze Tips & Tricks en pas ze daarna toe en win met Wordfeud!

De eerste zet en je eerste Wordfeud woord

Mag jij als eerste een Wordfeud woord neerleggen en ben je niet in staat op een lang wordfeudwoord te maken met 2x de woordwaarde? Overweeg dan om te passen, of om een paar letters om te ruilen! Op deze manier voorkom je dat je Wordfeud tegenstander de kans krijgt om hoog te scoren met zijn eerste zet.

Lange wordfeud woorden maken

Lange wordfeud woorden zonder 2x of 3x de woordwaarde scoren vaak niet meer dan 3x de letterwaarde (woorden met een Q, Woorden met een Y) op een mooi kruispunt. Daarnaast geef je de tegenstander minder speelruimte en is de kans groter dat jij wint met Wordfeud

Korte wordfeud woorden leggen

Lange wordfeudwoorden zijn mooi en geven een goed gevoel, maar soms geven korte, minder mooie wordfeud woorden, soms meer punten. Kijk daarom altijd goed voordat je op play druk!

Wanneer geen letters ruilen met Wordfeud?

Probeer tijdens een spelletje Wordfeud zo min mogelijk letters te swappen (ruilen). Je tegenstander krijgt hierdoor de kans om verder op je in (of uit) te lopen. Punten zijn in Wordfeud belangrijk. het is namelijk moeilijker om een gemiste beurt weer in te halen.

Welke letters moet ik ruilen in Wordfeud?

Voordat je beslist om te swappen, gebruik de Wordfeud generator om te kijken welke Wordfeud woorden je kunt maken met de letters die je hebt. Als je echt moet ruilen omdat je niet anders kan, bewaar dan de letters die je in de volgende beurt goed kunt gebruiken. Letters als E, N, D zijn perfect voor het maken van lange wordfeudwoorden. Ruil deze dan ook niet om!

Geef bij Wordfeud geen kansen weg!

Check voordat je op Play drukt, altijd of je niet een enorme kans weggeeft in de buurt van een 2x of 3x woordwaarde. 10 punten spelen om 40 punten van je tegenstander te voorkomen is hierin de juiste strategie.

Wees geduldig met Wordfeud

Wordfeud speel je om te winnen! Ga dan ook voor het maximale aantal punten per beurt. Druk niet te snel op Play. Kijk altijd of je nog iets mooiers kan neerleggen.

Vreemde Wordfeudwoorden

Wordfeud keurt veel vreemde woorden goed. Probeer daarom de wordfeud generator op Wordfeudwoorden.nl en kijk welke vreemde woorden er zijn. De Wordfeud woordengenerator is de wordfeud helper van het web.

Niet teveel willen

Probeer niet tegen meer dan 6-8 tegenstanders te spelen. Op deze manier voorkom je het risico dat je verliest.

Wordfeud Helper (Wordfeud Woorden Generator)
Wil jij ook je woordenschat vergroten zodat je sneller en meer woorden voor wordfeud kunt neerleggen. Gebruik dan onze Wordfeud helper, de snelste woordengenerator van het web. Hiermee kun je wordfeud woorden vinden waarvan je nog niet wist dat je zo kon neerleggen. Op deze manier raak je ook je moeilijke letters kwijt (Woorden met een Q, of bijvoorbeeld woorden met een Y).