Wordfeudwoorden.nl

Of kies een letter voor de woordenlijst:

- Advertentie -
wordfeud faq

Wordfeud FAQ vragen

Wordfeud kent veel mogelijkheden. Zo zijn er verschillende talen, meerdere boards waaruit je kunt kiezen, Maar hoe zit het met de andere vragen. Team Wordfeudwoorden is je wordfeud helper en heeft diep in het Wordfeud woordenboek gekeken om de volgende vragen te beantwoorden.

Hoe spreek je Wordfeud uit?

Wordfeud spreek je uit als: Wurd fjoed

Wat betekent Wordfeud?

Een veel gestelde vraag is waar wordfeud voor staat. De vertaling van Feud is een soort van onenigheid/ ruzie. Wordfeud betekent dus woordenstrijd. Eigenlijk precies wat er altijd bij Wordfeud gebeurt!

Waarom keurt Wordfeud mijn woorden niet goed?

Wordfeud maakt gebruik van het Taaltik woordenboek. Deze lijst is zoveel mogelijk volgens de regels van de Nederlandse Scrabble bond aangevuld en opgeschoond. Wil je weten of Wordfeud je woord accepteert of niet? Probeer onze Wordfeud woorden generator in het vak hierboven!

Kan ik Wordfeud op mijn Blackberry spelen?

Nee, Wordfeud kun je niet op je Blackberry spelen. Een alternatief voor Blackberry gebruikers is Words With Friends. Dit spel bevat echter nog geen Nederlandse woordenboek.

Is Wordfeud gratis?

Antwoord: Ja en nee. Wordfeud is gratis te downloaden. Ook is er een betaalde versie. Deze versie verschilt niets met de gratis versie, behalve dat er geen advertenties meer vertoond worden.

Waar kan ik Wordfeud downloaden

Bekijk onze download pagina als je Wordfeud wilt downloaden

Kan ik online Wordfeud op mijn computer spelen?

Ja, je kunt Wordfeud op je computer spelen! Bekijk onze Wordfeud for Pc pagina voor meer uitleg om wordfeud op je computer te spelen! Download Pc Wordfeud

Hoe kan ik Wordfeud nog spannender maken?

Er zijn verschillende manieren om Wordfeud net even wat spannender te maken. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere potjes tegen één speler gaan spelen, of het spelbord veranderen naar Random. Op deze manier staan alle DL, TL, DW, TW vakjes kris kras over het speelbord verdeeld! Bekijk ook regelmatig het Wordfeud Woordenboek voor nieuwe wordfeud woorden.

Kan ik Wordfeud verslaafd zijn?

Er is een groot verschil tussen ergens plezier in hebben en ergens verslaafd aan zijn. Lang niet alles wat je intensief onderneemt en voor de leuk uitvoert, is een verslaving. Wij spreken zelf dan ook van een aangename verslaving

Gaat mijn batterij niet snel leeg van Wordfeud?

Ongetwijfeld dat je batterij sneller leeg zal gaan dan wanneer je geen Wordfeud speelt. Maar als je moest kiezen.. volle batterij, geen Wordfeud spelen tegen lege batterij, gehele dag Wordfeud kunnen spelen. Daarnaast gaan de batterijen van de huidige telefoon lang mee. Tip: Zet de helderheid van je scherm een niveau lager als je Wordfeud Speelt.

Is Wordfeud aan een leeftijd gebonden?

Nee, Wordfeud is niet aan een leeftijd gebonden. Sterker nog, scholen zijn blij met Wordfeud! Het spel stimuleert de taal kennis en woordenschat van kinderen.

Waar kan ik uitloggen met Wordfeud?

Je kunt helaas niet uitloggen, dit doet Wordfeud automatisch voor je. Wil je geen berichten meer ontvangen van Wordfeud? Zet de Push Notifications dan uit in de settings!

Wordfeud geeft een connection error aan. Wat moet ik doen?

Probeer het spel opnieuw op te starten en check voor de zekerheid of je wel Internet beschikbaar hebt! Mocht dit niet helpen, probeer het dan nogmaals, nadat je je smartphone / tablet opnieuw hebt opgestart.

Op welke smartphones / tablets kan ik Wordfeud spelen?

Antwoord: Je kunt op de download pagina informatie vinden op welke smartphones en tablets Wordfeud beschikbaar is.

Wat is het verschil tussen Wordfeud en Words with Friends

Als we de spellen naast elkaar leggen zie je vooral gelijkenissen. Het grote verschil is dat Wordfeud een stuk stabieler is, notificaties heeft en opties als afbeeldingen toevoegen. Daar waar Words With Friends faalt op het gebied van stabiliteit, en geen Nederlandse taal ondersteunt is onze keus Wordfeud!