Wordfeud Woordgenerator

Of kies een letter voor de woordenlijst:

- Advertentie -
wordfeud tips

Tips voor Wordfeud

Om het spel van Wordfeud te winnen zal er meer moeten gebeuren dan simpel Wordfeud woorden aanleggen. De fanatieke Wordfeud speler doet niet zomaar wat, maar maakt gebruik van verschillende strategieën om de tegenstander af te troeven. Alleen op deze manier haal je de hoogste Wordfeud scores.

Het team van wordfeudwoorden.nl is dé online Wordfeud helper. Lees deze tips & tricks en pas ze daarna zelf toe en win met Wordfeud!

De eerste zet en je eerste Wordfeud woord

Mag jij als eerst een Wordfeud woord neerleggen en ben je niet in staat om een lang wordfeudwoord te maken met 2x de woordwaarde? Overweeg dan om te passen, of om een paar letters te ruilen. Op deze manier voorkom je dat je tegenstander de kans krijgt om hoog te scoren met zijn eerste zet.

Lange wordfeud woorden maken

Lange wordfeud woorden zonder 2x of 3x de woordwaarde scoren vaak niet meer dan 3x de letterwaarde op een mooi kruispunt (denk aan Woorden met een Q, Woorden met een Y). Daarnaast geef je de tegenstander minder speelruimte en is de kans groter dat jij wint met Wordfeud. Let op dat je geen kansen weggeeft.

Korte wordfeud woorden leggen

Lange wordfeudwoorden zijn mooi en geven een goed gevoel op het moment dat je ze neerlegt. Echer geven korte, minder mooie woorden soms meer punten. Kijk daarom altijd goed welke andere woorden je kunt maken voordat je op Play drukt.

Wanneer geen letters ruilen met Wordfeud?

Probeer tijdens een spelletje Wordfeud zo min mogelijk letters te swappen (ruilen). Je tegenstander krijgt hierdoor de kans om verder op je in (of uit) te lopen. Punten zijn in Wordfeud belangrijk. het is namelijk moeilijker om een gemiste beurt weer in te halen.

Krijg je moeilijke letters op je plankje, wellicht dat deze woordenlijst met woorden met Q en Y je kunnen helpen.

wordfeud tips

Welke letters moet ik ruilen in Wordfeud?

Voordat je beslist om te swappen (letters ruilen) is het verstandig om onze Wordfeud Generator te gebruiken. De generator gaat woorden maken van je letters. Als je echt moet uilen omdat je niet anders kan, bewaar dan de letters die je in de volgende beurt goed kunnen helpen. Letters als E, N, D zijn perfect voor het maken van lange wordfeudwoorden. Ruil deze dan ook niet om!

Geef bij Wordfeud geen kansen weg!

Ga altijd na of je niet enorme kansen weggeeft in de buurt van een 2x of 3x woordwaarde aan je tegenstander voordat je op play drukt. 10 punten spelen om 40 punten van je tegenstander te voorkomen is hierin de juiste strategie.

Wees geduldig met Wordfeud

Wordfeud speel je om te winnen! Ga dan ook voor het maximale aantal punten per beurt. Zoals eerder besproken, druk niet te snel op play. Kijk altijd of je nog iets anders, mooiers kan leggen. Wie geduldig is zal het spel winnen.

Vreemde Wordfeudwoorden

Wordfeud keurt veel vreemde woorden goed. Probeer daarom regelmatig onze Wordfeud generator uit en kijk welke vreemde woorden je kunt maken. De Wordfeud Woordengenerator helpt bij het maken van woorden én laat je all correcte woorden zien.

Niet teveel willen

Probeer niet tegen meer dan 6-8 tegenstanders te spelen. Op deze manier voorkom je het risico dat je verliest. Als je een speellijst van 20+ tegenspelers hebt wil je graag snel, snel en nog sneller. Deze snelheid resulteert in het leggen van kleine korte woorden, als het al woorden zijn. Vele spelers leggen maar één letter aan.

Wordfeud Helper (Wordfeud Woorden Generator)
Wil jij ook je woordenschat vergroten zodat je sneller en meer woorden voor wordfeud kunt neerleggen. Lees dan onze pagina voor het gebruik van onze Wordfeud helper, de snelste woordengenerator van het web. Hiermee kun je wordfeud woorden vinden waarvan je nog niet wist dat je zo kon neerleggen. Op deze manier raak je ook je moeilijke letters kwijt (Woorden met een Q, of bijvoorbeeld woorden met een Y).