Wordfeud Woordgenerator

Of kies een letter voor de woordenlijst:

wordfeud help

Wordfeud: Terugblik op 2013

Het jaar loopt ten einde en het is tijd om terug te kijken op een fantastisch Wordfeud 2013! In 2013 zagen we niet alleen verbeteringen in het Wordfeud woordenboek, we zagen ook een update om statistieken bij te houden. Een update waar veel spelers blij van werden. De fanatieke Wordfeud speler wil tenslotte weten hoe hij scoort tegenover de 'concurrentie'. Daarnaast is de puntenwaardering ook onder de schop genomen. Het rekensysteem is verbeterd en iedereen heeft nu een gelijke 'rating'.

De vraag naar woorden met een Q was net als in 2012 enorm. Hoewel deze woorden de lastigste zijn om neer te leggen was er dit jaar ook een grote vraag naar woorden met een Y. Daarbij waren het voornamelijk de korte 3 of 4 letterwoorden die werden gelegd.

Het team van Wordfeudwoorden.nl wenst iedereen een prachtig 2014 toe!

Bekijk woorden met Q

Bekijk woorden met Y


wordfeud

Wordfeud: Snelle tips voor je volgende Game

Dat Wordfeud nog steeds populair hoeven we gelukkig niet uit te leggen. Dagelijks zijn er nog steeds duizenden, dan wel niet miljoenen Wordfeud spelers die mooie wordfeud woorden neerleggen. Echter, zijn goede Wordfeudwoorden niet op commando te leggen en liggen er vaak meer kansen dan je zelf denkt. Daarom deze volgende tips voor als je het even niet meer weet.

Wordfeud tip #1 - Letters ruilen:

Probeer tijdens je spel Wordfeud zo min mogelijk te ruilen. Hierdoor geef je niet alleen je beurt weg, maar geef je ook je tegenstander de kans om op je uit (of in) te lopen. Mocht je toch niet anders kunnen, bewaar dan de letters E, R, N en gooi de vervelende Q, Y, X en C letters weg.

Wordfeud tip #2 - Ruimte

Probeer je tegenstander niet teveel ruimte te geven in het spel Wordfeud. Hierdoor is de kans aanwezig dat hij of zij gemakkelijker gebruik kan maken van de DW of TW vakjes. Bewaar deze strategisch voor jezelf als je mooie lange Wordfeud woorden kunt maken.

Wordfeud tip #3 - Wordfeud Woordenboek

Oneindig veel woorden staan er in het woordenboek van Wordfeud. De inleiding gaf het al aan, goede Wordfeudwoorden zijn niet op commando te leggen. Bekijk daarom regelmatig de woordenlijsten van Woorden met een Q of bijvoorbeeld Woorden met een Y. Vergroot je woordenschat en win met Wordfeud.

Meer Wordfeud tips


wordfeud statistieken

Wordfeud toont statistieken van games

Op 10 april is er een nieuwe update van Wordfeud uitgebracht. Met de nieuwe update is Wordfeud nu voorzien van statistieken en speelgedrag. De gegevens zijn standaard verborgen en worden pas zichtbaar als je een in-app aankoop doet. De kosten voor een in-app aankoop voor Wordfeud is 2,69 euro.Gebruikers die Wordfeud al hebben gekocht kunnen het spel updaten naar de laatste versie.

De statistieken geven het volgende weer:

Aantal games gewonnen.
Aantal games verloren.
Aantal games gelijk gespeeld.
Aantal games opgegeven.
Aantal games time-out (niet binnen 72 uur gereageerd).
Hoogste score uit 1 ronde behaald.
Hoogste score met 1 woord behaald.

Ben jij een fanatieke Wordfeud speler en wil jij ook beschikken over deze statistieken, download dan de laatste versie van Wordfeud, of doe een in-app aankoop. De vraag of deze statistieken ook beschikbaar zullen komen voor de gratis gebruikers ligt nog op tafel. Wellicht dat het voor deze gebruikers in een later stadium plaatsvindt, of met minder statistieken.

Wordfeud Download


woord generator

Wordfeud Generator aangepast

We hebben de Wordfeud Woorden Generator aangepast. Na het invoeren van je wordfeud letters worden de resultaten op een nieuwe overzichtelijke manier getoond. Te beginnen op woordlengte, gevolgd door de woordwaarde. Het wordfeud woord met de meeste waarde staat bovenaan de lijst. Daarnaast worden de beste 20 resultaten (per woordlengte) van de door jou ingevoerde letters getoond. Hierdoor is de Wordfeud help generator weer een stukje sneller geworden.

Blanco letter

Tevens hebben we het gebruik van de blanco letter veranderd in een ' ? '. Mocht je dus in het bezit zijn van een blanco letter tijdens Wordfeud, dan kan deze nu als een ' ? ' worden ingevuld in onze Wordfeud Help Generator. Meer spel informatie omtrent Wordfeud vind je op onze Wat is Wordfeud pagina.

Meer Wordfeud..


wordfeud update

Wordfeud Updates

Wordfeud blijft niet stilstaan en er wordt naar jullie mening geluisterd! In deze update wordt een erg lange frustratie onderuit gehaald, namelijk: Worden mijn Wordfeud woorden wel of niet geaccepteerd? Verder is Wordfeud geoptimaliseerd voor iPhone 5 gebruikers en krijgen spelers een waarschuwing als passen het spel beeindigd.

Wordfeud woordenboek

Het goede nieuws is dat Wordfeud voortaan de niet geaccepteerde woorden laat zien. Als je dus een woord vormt en deze niet voldoet aan de regels van het Wordfeud woordenboek geeft wordfeud het betreffende woord aan, zodat je die kunt aanpassen.

Wordfeud inhoudelijke veranderingen

Naast het Wordfeud woordenboek heeft wordfeud ook een update gekregen om het spel vloeiender te laten verlopen. Zo is het scherm waar tegenstanders uitgenodigd kunnen worden aangepast en voorzien van grotere logo's. Je hebt nu de mogelijkheid om spelers uit te nodigen via Facebook, Wordfeud vrienden, contactenlijst, willekeurige tegenstander en natuurlijk een speler zoeken.

Een andere verbetering is het scrollen door je wordfeud vriendenlijst, ook deze is vloeiender geworden. Daarnaast is het probleem dat je geen tegenstanders vanuit je contactenlijst kon openen ook opgelost en zal de Wordfeud App niet langer vast lopen als je het Facebook uitnodigingsscherm verlaat.

Wordfeud voor iPad

Wordfeud heeft ook aan haar iPad gebruikers gedacht. In de nieuwe update is het vastpakken van de Wordfeud letters gemakkelijker en zijn de letters iets groter geworden. Daarnaast is het moeilijker om per ongeluk een Wordfeud spel te stoppen. Heb je nog geen Wordfeud, download het dan hier voor iPhone, Android, iPad of voor je Computer.


woorden

Wordfeud Woordenboek opnieuw uitgebreid.

Zoals u misschien al heeft opgemerkt zijn onze Wordfeud woordenlijstjes verder uitgebreid. Meer bruikbare woorden voor de moeilijke letters in Wordfeud, maar nog steeds in een handig overzicht.

Woorden met een Q

We hebben ongeveer 15 woorden met een Q toegevoegd wat het totaal van het Wordfeud woordenboek voor woorden met een Q brengt op meer dan 75 woorden. Let wel op dat dit de gemakkelijkste en meest gebruikte woorden met een Q zijn. Zit je woord er niet tussen of heb je net niet de juiste letter combinaties? Gebruik dan onze snelle woorden generator links bovenaan de website. Zo krijg je snel en gemakkelijk alle mogelijk Wordfeud woorden te zien die jij kunt maken van je letters.

Woorden met een Y

Ook ons Wordfeud woordenboek voor woorden met een Y is uitgebreid. Er zijn veel nieuwe vijf, vier en drie letter woorden toegevoegd. Hoewel de lijst bestaat uit meer dan 90 woorden met y, zijn dit ook niet alle woorden met een Y. (Voor andere y woorden verwijzen we je wederom links bovenaan onze website voor onze Wordfeud Helper, De Woordengenerator!

Woorden met een X en woorden met een C

Net als de q woorden en y woorden zijn ook de woordenlijsten voor woorden met een X en woorden met een C bijgewerkt. Bij de C woorden zijn er vooral veel nieuwe drie en vier letter woorden bijgekomen. Voor woorden met een X geldt eigenlijk hetzelfde.