Wordfeud Woordgenerator

Of kies een letter voor de woordenlijst:

- Advertentie -
wordfeud faq

Wordfeud FAQ vragen

Wordfeud kent veel mogelijkheden. Zo zijn er verschillende talen, normaal en random speelbord en alle andere vragen omtrent Wordfeud. Het team van wordfeudwoorden.nl is je online Wordfeud helper en heeft diep in het Wordfeud woordenboek gekeken om de volgende vragen te beantwoorden

Hoe spreek je Wordfeud uit?

Wordfeud spreek je uit als ‘Wurd fjoed’ of ‘weurdfuud’. De klank is lang en verschilt per persoon. De uitspraak van het woord ‘fjoed’ is net zo lang als het Engelse woord ‘good’.

Wat betekent het woord Wordfeud?

Wordfeud betekend ‘woordenstrijd’ Het woord ‘Word’ is de Engelse vertaling van het woord ‘woord’. De vertaling van ‘feud’ komt uit om een onenigheid of ruzie. Wordfeud betekent dus woordenstrijd. Een perfecte naam van de app, want dat is precies wat er altijd gaande is. Ook zien we dat veel spelers in strijd zijn met woorden met C en Y, of andere letters. Bekijk onze volledige Wordfeud woordenlijst daarom goed.

Wie is de maker van Wordfeud?

Wordfeud is ontwikkeld Haakon Bertheussen. De App was voor het eerst te downloaden in 2010 voor Android apparaten. Het spel werd populair nadat er een iOS versie uitkwam eind 2011. Haakon ontwikkelde het spel Wordfeud om te kijken of hij ‘zoiets kon maken’. Er wordt geschat dat hij al meer dan 15 miljoen euro heeft verdiend aan het spel Wordfeud.

spelmaker van wordfeud

Haakon Bertheussen - Maker van Wordfeud

Waarom keurt Wordfeud mijn woorden niet goed?

Wordfeud maakt gebruik van het Taaltik woordenboek. Deze lijst is opgebouwd om de regels van de Nederlandse Scrabble bond te volgen en wordt regelmatig aangevuld en opgeschoond. Wil je weten of Wordfeud je woord accepteert of niet? Probeer onze Wordfeud woorden generator in het vak hierboven.

Kan ik Wordfeud op mijn Blackberry spelen?

Nee, helaas kun je geen Wordfeud op BlackBerry apparaten spelen. Een alternatief voor BlackBerry gebruikers is het spel Words With Friends. Helaas is deze variant nog niet beschikbaar met een Nederlandse woordenboek.

Is Wordfeud gratis?

Ja, Wordfeud is gratis te downloaden. Ook is er een betaalde variant van het spel. Deze versie verschilt niets met de gratis variant, maar er worden geen advertentie meer vertoond in de app.

Waar kan ik Wordfeud downloaden

Bekijk onze download pagina als je Wordfeud wilt downloaden. Er is een download voor Android en iOS apparaten beschikbaar.

Kan ik online Wordfeud op mijn computer spelen?

Ja, er bestaat een variant dat je Wordfeud op je computer kunt spelen! We hebben een speciale PC Wordfeud pagina aangemaakt welke je meer uitleg geeft hoe jij Wordfeud op je computer kunt spelen. Bekijk de pagina hier: download Pc Wordfeud.

Hoe kan ik Wordfeud nog spannender maken?

Er zijn verschillende manieren om Wordfeud net even wat spannender te maken. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere potjes tegen één speler gaan spelen of je kunt het bordspel naar Random zetten. Bij een Random bordspel staan alle DL, TL, DW en TW vakjes kris kras over het speelbord verdeeld. Bekijk ook regelmatig het Wordfeud Woordenboek voor nieuwe Wordfeud woorden.

Kan ik Wordfeud verslaafd zijn?

Er bestaat een groot verschil tussen ergens plezier in hebben en ergens verslaafd aan zijn. Lang niet alles wat je intensief onderneemt en voor de leuk uitvoert, is een verslaving. Bij Wordfeud spreken we dan ook altijd van een aangename verslaving.

Gaat mijn batterij niet snel leeg van Wordfeud?

Ongetwijfeld dat je batterij sneller leeg zal gaan dan wanneer je geen Wordfeud speelt. Maar als je moest kiezen tussen een volle accu of Wordfeud spelen met een lege accu, dan kiest toch iedereen voor het laatste. Daarnaast zorgen de snel laders ervoor dat je binnen no-time weer of genoeg batterij beschikt. Daarnaast gaan de batterijen van de huidige telefoons erg lang mee.
TIP: Zet in de avonduren de helderheid van je scherm een niveau lager als je Wordfeud speelt.

Is Wordfeud aan een leeftijd gebonden?

Nee, Wordfeud is toegankelijk voor jong en oud. Sterker nog, scholen zijn blij met Wordfeud! Het spel stimuleert de Nederlandse taal, algemene kennis en woordenschat van kinderen. Over het algemeen zijn het vooral de ouderen die Wordfeud spelen.

Waar kan ik uitloggen met Wordfeud?

Nee, helaas kun je niet uitloggen met Wordfeud, dit doet Wordfeud automatisch voor je. Wil je geen meldingen meer ontvangen van Wordfeud? Zet dan de Push Notifications uit in de settings.

Wordfeud geeft een connection error aan. Wat moet ik doen?

Probeer eerst het de app opnieuw op te starten en kijk of je wel beschikt over internet. Mocht dit niet helpen, probeer het dan nogmaals, nadat je je smartphone of tablet opnieuw hebt opgestart. Wordfeud staat bekend om dit probleem en de makers hebben aangegeven hieraan te werken.

Op welke smartphones / tablets kan ik Wordfeud spelen?

Je kunt op de download pagina informatie vinden op welke smartphones en tablets Wordfeud beschikbaar is. Let op dat je minimaal Android versie 1.5 nodig bent. Voor iOS is dat 4.

Wat is het verschil tussen Wordfeud en Words with Friends

Als we de spellen naast elkaar leggen zie je vooral gelijkenissen. Het grote verschil is dat Wordfeud een stuk stabieler en groter is. Daarnaast is het bij Wordfeud mogelijk om een afbeelding toe te voegen en notificaties in te schakelen. Verder beschikt Words Wit Friends niet over de Nederlandse taal. Wordfeud is dus onze keus!