wordfeud woorden

Wordfeud Woorden

Dat de acceptatie van Wordfeud Woorden nog wel eens wil veranderen is een ding dat zeker is. Zo ook in 2014 komen we verschillende woorden tegen die plots niet meer worden geaccepteerd door Wordfeud. Om jullie altijd te kunnen voorzien van de beste woorden uit onze Wordfeud Generator probeert het team van Wordfeudwoorden kort op de veranderingen te zitten.

Enkele woorden die in deze ronde zijn verwijderd zijn: 'Disc' 'Lego' 'Yas' 'Soliede' 'Cenote' 'Obtect'.

Heb je nog geen Wordfeud, download het dan hier voor iPhone, Android, iPad of voor je Computer.

Download Wordfeud Wordfeud voor PC

 
wordfeud

Wordfeud: Terugblik op 2013

Het jaar loopt ten einde en het is tijd om terug te kijken op een fantastisch Wordfeud 2013!
In 2013 zagen we niet alleen verbeteringen in het Wordfeud woordenboek, we zagen ook een update om statistieken bij te houden. Een update waar veel spelers blij van werden. De fanatieke Wordfeud speler wil tenslotte weten hoe hij scoort tegenover de 'concurrentie'. Daarnaast is de puntenwaardering ook onder de schop genomen. Het rekensysteem is verbeterd en iedereen heeft nu een gelijke 'rating'.

De vraag naar woorden met een Q was net als in 2012 enorm. Hoewel deze woorden de lastigste zijn om neer te leggen was er dit jaar ook een grote vraag naar woorden met een Y. Daarbij waren het voornamelijk de korte 3 of 4 letterwoorden die werden gelegd.

Het team van Wordfeudwoorden.nl wenst iedereen een prachtig 2014 toe!

Woorden met een Q Woorden met een Y

wordfeud

Wordfeud: Snelle tips voor je volgende Game

Dat Wordfeud nog steeds populair hoeven we gelukkig niet uit te leggen. Dagelijks zijn er nog steeds duizenden, dan wel niet miljoenen Wordfeud spelers die mooie wordfeud woorden neerleggen. Echter, zijn goede Wordfeudwoorden niet op commando te leggen en liggen er vaak meer kansen dan je zelf denkt. Daarom deze volgende tips voor als je het even niet meer weet.

Wordfeud tip #1 - Letters ruilen:
Probeer tijdens je spel Wordfeud zo min mogelijk te ruilen. Hierdoor geef je niet alleen je beurt weg, maar geef je ook je tegenstander de kans om op je uit (of in) te lopen. Mocht je toch niet anders kunnen, bewaar dan de letters E, R, N en gooi de vervelende Q, Y, X en C letters weg.

Wordfeud tip #2 - Ruimte
Probeer je tegenstander niet teveel ruimte te geven in het spel Wordfeud. Hierdoor is de kans aanwezig dat hij of zij gemakkelijker gebruik kan maken van de DW of TW vakjes. Bewaar deze strategisch voor jezelf als je mooie lange Wordfeud woorden kunt maken.

Wordfeud tip #3 - Wordfeud Woordenboek
Oneindig veel woorden staan er in het woordenboek van Wordfeud. De inleiding gaf het al aan, goede Wordfeudwoorden zijn niet op commando te leggen. Bekijk daarom regelmatig de woordenlijsten van Woorden met een Q of bijvoorbeeld Woorden met een Y. Vergroot je woordenschat en win met Wordfeud.


Meer Tips voor Wordfeud
wordfeud statistieken

Wordfeud toont statistieken van games

Op 10 april is er een nieuwe update van Wordfeud uitgebracht. Met de nieuwe update is Wordfeud nu voorzien van statistieken en speelgedrag. De gegevens zijn standaard verborgen en worden pas zichtbaar als je een in-app aankoop doet. De kosten voor een in-app aankoop voor Wordfeud is 2,69 euro.
Gebruikers die Wordfeud al hebben gekocht kunnen het spel updaten naar de laatste versie.

De statistieken geven het volgende weer:

  • Aantal games gewonnen
  • Aantal games verloren
  • Aantal games gelijk gespeeld
  • Aantal games opgegeven
  • Aantal games time-out (niet binnen 72 uur gereageerd)
  • Hoogste score uit 1 ronde behaald
  • Hoogste score met 1 woord behaald

Ben jij een fanatieke Wordfeud speler en wil jij ook beschikken over deze statistieken, download dan de laatste versie van Wordfeud, of doe een in-app aankoop.
De vraag of deze statistieken ook beschikbaar zullen komen voor de gratis gebruikers ligt nog op tafel. Wellicht dat het voor deze gebruikers in een later stadium plaatsvindt, of met minder statistieken.

Wordfeud Download

wordfeud generator

Wordfeud Generator aangepast

We hebben de Wordfeud Woorden Generator aangepast. Na het invoeren van je wordfeud letters worden de resultaten op een nieuwe overzichtelijke manier getoond. Te beginnen op woordlengte, gevolgd door de woordwaarde. Het wordfeud woord met de meeste waarde staat bovenaan de lijst.
Daarnaast worden de beste 20 resultaten (per woordlengte) van de door jou ingevoerde letters getoond. Hierdoor is de Wordfeud help generator weer een stukje sneller geworden.

Blanco Letter
Tevens hebben we het gebruik van de blanco letter veranderd in een ' ? '
Mocht je dus in het bezit zijn van een blanco letter tijdens Wordfeud, dan kan deze nu als een ' ? ' worden ingevuld in onze Wordfeud Help Generator. Meer spel informatie omtrent Wordfeud vind je op onze Wat is Wordfeud pagina

Meer Wordfeud..
Page 1 2 3 4 5